Ik wil een huis kopen

Het kopen van een woning is een grote beslissing. De woningmarkt is continu in beweging. Indien u nu een woning koopt, is het proces niet meer te vergelijken met bijvoorbeeld tien jaar geleden toen u wellicht voor het eerst een woning kocht. {organisation.name}} helpt u verder (hier delen wij 5 tips voor het vinden van een goede makelaar)!

Neem contact met ons op

Wat kunt u verwachten?

We begeleiden u tijdens uw zoektocht naar de perfecte woning. U wilt uw nieuwe huis tegen de beste voorwaarden voor de meest gunstige prijs kopen, wij willen dat u daarin in slaagt! Dat betekent dat we u begeleiden bij het aankopen van een woning: van begin tot eind. Dat doen we voor een vast tarief. Waar helpen we u bij? U wordt verliefd op een woning.... Of niet. Wij kijken anders tegen een woning aan. Tijdens een bezichtiging kijken wij met een kritisch oog naar de bouwkundige staat van het pand en doen we navraag omtrent belangrijke zaken die u dient te weten, zoals het bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, mogelijke verontreiniging en andere zaken.

Hoe ziet de onderhandeling eruit?

Met onze ervaring en marktkennis zijn wij in staat de juiste waarde van de woning te bepalen. Waarde-belemmerende aspecten worden hier als vanzelfsprekend in meegenomen. Zodra over alle vraagpunten duidelijkheid bestaat, kunnen de onderhandelingen starten. De onderhandelingsstrategie wordt vooraf uitgebreid met u doorgenomen en uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.