Verkoop mijn huis

Wij behartigen uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Waaruit bestaat nu onze dienstverlening.

Waardebepaling

Één van onze gecertificeerde makelaars komt geheel vrijblijvend bij u langs om een GRATIS waardeadvies van uw woning te maken. Tijdens dit gesprek zal hij met u de woning bekijken, de kenmerken bespreken en aangeven binnen welk bereik de woning in de huidige marktsituatie verkocht kan worden. Van de gemaakte afspraken ontvangt u altijd een schriftelijke bevestiging.

Het vinden van kopers

Wij brengen de bijzonderheden van uw huis bij geselecteerde woningzoekenden onder de aandacht. Daarbij maken we gebruik van de fotopresentatie bij ons kantoor, ons eigen zoekersbestand, van advertenties in de media en door plaatsing van de woning op internet. En uiteraard plaatsen we indien gewenst een “te koop” bord bij uw huis.

Bezichtigingen

De eerste inspanningen leiden meestal tot bezichtigingen. Kopers worden door onze makelaars professioneel in uw huis rondgeleid en ontvangen tevens een uitgebreide brochure van uw huis. En vanzelfsprekend houden wij u na iedere bezichtiging op de hoogte van het verloop.

Onderhandelingen

Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis. Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij onze makelaars u persoonlijk ondersteunt. Uiteraard met als doel een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

Opstellen van de verkoopdocumenten

Ten slotte maken wij voor u de nodige documenten op. De koopovereenkomst, brieven aan de notaris, etc…. Alle juridische aspecten nemen wij rustig met u door bij het bespreken van de koopovereenkomst bij ons op kantoor.

Inspectie en notaris

De overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Dit wordt door ons kantoor allemaal voorbereid. Voordat u naar de notaris gaat inspecteren wij samen met u en de koper uw woning, waarvan een opleverrapport wordt gemaakt.

Neem contact met ons op