Ik verkoop mijn huis

Overweegt u om uw huis te verkopen in Sittard, Roermond of omstreken? De vakmensen van KenT Makelaars hebben verstand van zaken en dat maakt een groot verschil voor de uiteindelijke verkoopopbrengst van uw woning. Wij helpen u om op het juiste moment, de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis. Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Stap 1: Gratis waardebepaling

Geen kosten, wel duidelijkheid. Één van onze gecertificeerde makelaars komt geheel vrijblijvend bij u langs om een GRATIS waardeadvies van uw woning te maken. Dat is geen volledig taxatierapport, maar het is wel erg waardevol om te weten binnen welk bereik uw woning in de huidige marktsituatie verkocht kan worden. 

Stap 2: Het vinden van kopers & bezichtigingen

Wij brengen de bijzonderheden van uw huis bij geselecteerde woningzoekenden onder de aandacht via offline en online kanalen. Uiteraard plaatsen we - indien gewenst - een te koop-bord bij uw huis. Potentiële kopers worden door onze makelaars in uw huis rondgeleid en ontvangen tevens een uitgebreide brochure met specificaties over uw huis. 

Stap 3: Onderhandelen

Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis. Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij onze makelaar u persoonlijk ondersteunt. Uiteraard met als doel om op de meest gunstige verkoopprijs uit te komen.

Stap 4: Opstellen van de verkoopdocumenten & inspectie

Ten slotte maken wij voor u de nodige documenten op. De overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Voordat u naar de notaris gaat inspecteren wij samen met u en de koper uw woning.

Neem contact met ons op