Ik verkoop mijn huis

Overweegt u om uw huis te verkopen in Sittard, Roermond of omstreken? De vakmensen van KenT Makelaars hebben verstand van zaken en dat maakt een groot verschil voor de uiteindelijke verkoopopbrengst van uw woning. Wij helpen u om op het juiste moment, de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis. Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Stap 1: Gratis waardebepaling

Geen kosten, wel duidelijkheid. Één van onze gecertificeerde makelaars komt geheel vrijblijvend bij u langs om een GRATIS waardeadvies van uw woning te maken. Dat is geen volledig taxatierapport, maar het is wel erg waardevol om te weten binnen welk bereik uw woning in de huidige marktsituatie verkocht kan worden.

Meer informatie over een gratiswaardebepaling

Stap 2: Het vinden van kopers & bezichtigingen

Wij brengen de bijzonderheden van uw huis onder de aandacht bij woningzoekenden via offline en online kanalen. Uiteraard plaatsen we - indien gewenst - ook een te koop-bord bij uw huis. Potentiële kopers worden door ons rondgeleid en ontvangen tevens een uitgebreide brochure met specificaties over uw huis.  

Wij gaan voor u op zoek!

Stap 3: Onderhandelen met de kopers

Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis: daar doen wij ons uiterste best voor! Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij onze makelaar u persoonlijk ondersteunt. Uiteraard met als doel om op de meest gunstige verkoopprijs uit te komen. Goed overleg is in dit proces cruciaal. 

Bekijk onze werkwijze

Stap 4: Opstellen van documenten & inspectie

Ten slotte maken wij voor u de nodige documenten op. De overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Voordat u naar de notaris gaat inspecteren wij samen met u en de koper uw woning.

Neem contact met ons op

Stap 5: Uw woning is verkocht!

Gefeliciteerd met de verkoop van uw woning. Wij hopen dat de verkoop van uw woning vlot en naar tevredenheid verliep. Mocht u nog vragen hebben, dan staat het team van KenT Makelaars altijd voor uw klaar.

Bent u zelf ook op zoek?

Stap 6: Laat een review achter op Funda

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de regio Limburg, zijn servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de lokale markt. Bent u het daar mee eens? Laat dan een review achter op Funda! 

Bekijk onze Funda-score