Beschrijving

Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.


Deze tussenwoning met tuin en berging is gelegen aan een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Mariarade. Op slechts enkele minuten loopafstand zijn een speeltuin, basisschool, supermarkt en een gezellige winkelstraat.

Indeling

Souterrain: 
Provisiekelder. 

Begane grond:
Hal/entree, meterkast, toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. 
L – vormige woonkamer parketvloer. Open keuken met eenvoudige keukenblok voorzien van diverse apparatuur. Bijkeuken met keukenblok, witgoedaansluiting en deur met toegang naar de achtertuin. 

Tuin: 
Geheel omsloten achtertuin met terras, overkapping, diverse bergingen en achterom.

Eerste verdieping : 
Overloop met toegang naar drie slaapkamers. 
Eenvoudige badkamer met zitbad. 

Tweede verdieping :
Zolder toegankelijk middels vaste trap vanaf de overloop.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas; 
Voorzien van rolluiken;
Cv – installatie ( 2020/eigendom);
Deze woning dient gemoderniseerd te worden; 
Voorzieningen zoals scholen, het centrum van Hoensbroek en de uitvalswegen liggen nabij; 
Starterswoning voor jaren woonplezier !

Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken