Beschrijving

Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.

Ruime, hoekwoning met 4 slaapkamers, doorzon-living met half open keuken, berging en tuin (met achterom). Deze keurige, ruime woning is gelegen in het gezellige Wolder aan een woonerf met meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en hun bezoekers. Wolder ligt in het zuidwesten van de gemeente Maastricht en grenst aan de wijken Sint-Pieter en Campagne. Deze bijzonder kindvriendelijke en aangename wijk heeft een basisschool, winkels, horeca-, sport- en overige sportvoorzieningen en ligt op een kwartiertje fietsen van het Vrijthof en de historische binnenstad van Maastricht.

Indeling

Begane grond;
Hal / entree met laminaatvloer, trapkast, modern toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime doorzon-living met laminaatvloer en aan de voorzijde gelegen ruime zitkamer en achtergelegen bar / eetgedeelte. Half open keuken met laminaat en eenvoudige rechte opstelling voorzien van de losse apparatuur.
Vanuit de keuken heb je tevens toegang naar de achtertuin. 

Tuin:
Omsloten onderhoudsvriendelijke tuin met grote terrasoverkapping, houten terras,  separate achterom en stenen buitenberging.   

Eerste verdieping: 
Overloop en 3 slaapkamers geheel afgewerkt met een laminaatvloer.  
Volledig betegeld moderne badkamer met whirlpool ligbad, inloopdouche en badmeubel met wastafel. 

Tweede verdieping: 
Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met 4e slaapkamer, dubbele dakkapel en dakraam. Diverse bergruimte, wasmachine aansluiting en standplaats cv  - installatie.

Bijzonderheden

Bijzonderheden : 
Woning is deels voorzien van hardhouten – en deels voorzien van kunststof kozijnen;
Woning is voorzien van dubbel glas; 
Grotendeels rolluiken; 
Cv - installatie (eigendom);
Zonnepanelen (10 stuks / eigendom);
Gelegen in een kindvriendelijke rustige woonomgeving.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Voorkom de verspreiding van het coronavirus, ook bij de zoektocht naar een woning. 
Samen sterker daar gaan wij voor en daarom vragen wij uw begrip voor de volgende maatregelen; 

• Houd 1,5 meter afstand.
• Draag een mondkapje.
• Schud geen handen.
• Handel zaken indien mogelijk digitaal of telefonisch af.
• Maak eerst een afspraak voordat je langs gaat bij een makelaarskantoor.
• Kom met maximaal 2 personen op afspraak of bezichtiging.
• Raak tijdens bezichtigingen zo min mogelijk aan, de makelaar opent alle deuren.
• Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) en zeg afspraken in jouw huis af.
• Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en zeg afspraken in jouw huis af.
• Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar en taxateur.

Kenmerken