Beschrijving

Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. 
Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.


In de nieuwe woonwijk “Tuin van Gulik “ ligt deze, onder architectuur gebouwde, unieke vrijstaande woning. Woning heeft een aangelegde achtertuin en een fraai dakterras. De woning kenmerkt zich door de vele ramen die zorgen voor veel lichtinval, een verrassend effect en een optimaal tuincontact in bijna elke ruimte. Verder beschikt de woning o.a. over een moderne leefkeuken, sfeervolle woonkamer en een badkamer en twee slaapkamers op de begane grond.

Indeling

Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal, meterkast, en betegeld modern toilet. Tevens vanuit de hal toegang tot de 1e slaapkamer, separate wasruimte / bijkeuken met witgoedaansluitingen. Vervolgens komen we vanuit de hal in een lichte, sfeervolle woonkamer met over de gehele breedte tuindeuren vanwaar  toegang naar de achtertuin. Verder beschikt de begane grond over een luxe keuken met kookeiland en separate apparatenkast voorzien van diverse apparatuur. Naast de keuken bevindt zich de stijlvolle trapopgang naar de 1e verdieping.
Vanuit de woonkamer bereik je aan de achterzijde gelegen hal vanwaar toegang naar de binnentuin, 2e beneden slaapkamer en de badkamer. De badkamer is modern uitgevoerd, geheel betegeld met een ruime inloopdouche, zwevend toilet en badmeubel met dubbele wastafel. 

Tuin: 
Geheel omsloten aangelegde tuin met diverse terrassen, borders, vijverpartij, gazon en tuinhuis. 

Garage:
Garage met elektrische sectionaal poort, carport en voorgelegen oprit. 

Eerste verdieping: 
Overloop met toegang naar de 3e slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van een wastafelmeubel, afgewerkt met een laminaat vloer, een vide en een schuifpui met toegang naar een fraai dakterras. Deze ruimte is geschikt voor het realiseren van twee slaapkamers, een hobbyruimte en of kantoor. Vanuit deze multifunctionele ruimte heb je toegang naar een verassend groot dakterras.

Bijzonderheden

Luxe moderne woning; 
Gelegen op een rustige, goede woonlocatie en op loopafstand van het centrum; 
Uitstekende bereikbaarheid van uitvalswegen, openbaar vervoer goed bereikbaar;
Volledig geïsoleerd;
Het object is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing  (HR ++);
Duurzaam en energiezuinig gebouwd;
Wonen / slapen /  werkplek op begane grond;
De gehele woning is voorzien van vloerverwarming; 
Lage energiekosten (aangesloten op het groene net);

Het witte wonen in een groene omgeving! Dichtbij het historische stadscentrum van Sittard, het stadspark en sportvoorzieningen. Hier, aan  Magnolia 15, is deze moderne woning gebouwd in een prachtig groene omgeving! 

Het warmtenet is een netwerk van leidingen onder de grond, waardoor warm water stroomt wat uiteindelijk gebouwen verwarmt. Bij Het Groene Net wordt dat water verwarmd door Biomassacentrale Sittard én de restwarmte van een naftakraker van SABIC. Dat warme water wordt gebruikt om woningen en bedrijven in de omgeving te verwarmen. Zo’n warmtenet heeft twee voordelen: enerzijds hoeft er niet meer in ieder huis een cv-ketel op aardgas te hangen en anderzijds kan (rest)warmte uit duurzamere bronnen worden gebruikt voor het verwarmen van huizen. 

Het Groene Net is een samenwerking tussen gemeenten, energieleverancier en warmtebronnen, die een warmtenet gebruiken om duurzamere warmte te leveren aan woningen en bedrijven. Die samenwerking bestaat uit de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein, de duurzame energieleverancier Ennatuurlijk en warmtebronnen Biomassacentrale Sittard en restwarmte van een naftakraker van SABIC. Het Groene Net levert met behulp van een aangelegd warmtenet warmte (en koude) aan woningen en bedrijven in de omgeving Sittard-Geleen, Beek en Stein.  

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. 
Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.

Kenmerken