Beschrijving

Op een leuke locatie nabij het centrum van Sittard ligt deze leuke tussenwoning. 
Deze woning is een geschikte woning voor starters of kleine huishoudens, ideaal gelegen nabij het centrum, supermarkt, scholen en uitvalswegen en per direct beschikbaar.

Indeling

Souterrain :
Vanuit de hal toegang naar de provisiekelder. 

Begane grond:
Hal/entree met tegelvloer, meterkast en betegeld toilet met zwevend closet en fonteintje. Ruime L - vormige woonkamer met tegelvloer en dubbele tuindeuren. 
Achter de woonkamer gelegen aanbouw ten behoeve van de keuken.
Halfopen keuken met tegelvloer, grote schuifpui met toegang naar de tuin, en moderne opstelling voorzien van diverse apparatuur o.a. gaskookplaat, afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang naar de berging met tegelvloer. 

Tuin: 
Omsloten patiotuin met achterom. 

1e Verdieping :  
Overloop met toegang naar ruime twee slaapkamers.  
Geheel betegelde badkamer met ligbad / douchecombinatie en wastafel meubel.  

2e  Verdieping :  
Middels vlizotrap bereikbare vliering.

Bijzonderheden

Bijzonderheden : 
Tegelvloer op begane grond is niet goed gelegd : 
Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas ; 
Woning is grotendeels voorzien van rolluiken ; 
CV – installatie ( eigendom ) ;  
Nieuwe keuken ; 
Woning dient nog afgewerkt te worden. 

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken