Omschrijving

Deze bijzonder goed onderhouden vakantiewoning is gelegen op een fraaie kavel van 542 m² . 
Een ruime recreatie bungalow gelegen op het hoogwaardig vakantiepark / Landgoed Hommelheide welke alles in huis heeft voor een onvergetelijke vakantie!

Indeling

De vakantie woning is gelegen op een rustige locatie binnen het park en beschikt over een sfeervolle woonkamer met veel raampartijen voor een optimaal tuincontact, keuken met moderne opstelling voorzien van diverse apparatuur, 2 slaapkamers, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en witgoedaansluitingen. De tuin is voorzien van tuinhuis en diverse terrassen waar je kunt genieten van alle rust en privacy. Verder is de woning voorzien van een geïsoleerd pannendak en kunststof kozijnen met dubbele glas Hr ++.

Bijzonderheden

De woning is gelegen in een prachtige omgeving in het smalste stukje van Nederland, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 
Landgoed Hommelheide biedt een keur aan activiteiten in een prachtige omgeving. 
Op het park bevindt zich een o.a. een zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, parkwinkel, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen, dierenboerderij en diverse sport- en spelmogelijkheden. Tegenover het park is een golfbaan met bijhorende faciliteiten gelegen. Kortom… een landgoed voor jong en oud!

Heerlijk ontspannen in uw eigen vakantiewoning, of op zoek naar een mooi beleggingsobject ?  
Deze vakantiewoning wordt aangeboden tegen een zeer scherp aanbod. 

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken