Beschrijving

Gelegen Op “de Hei“ in Susteren tussenwoning met aanbouw. De woning is gelegen in een rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde en het natuurgebied IJzerenbosch in de directe omgeving. Het centrum en het treinstation in Susteren zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling

Souterrain : 
Provisiekelder. 

Begane grond:
Op de begane grond bevinden zich de hal, woonkamer, keuken, badkamer en bijkeuken. 
De ruime doorzonwoonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. 
De achtergelegen keuken is voorzien van een tegelvloer en een rechte moderne keukeninstallatie met diverse inbouwapparatuur. 
Bijkeuken / berging met  standplaats cv – installatie. 
Separaat betegeld toilet. 
Tevens bevindt zich op de begane grond de volledig betegelde badkamer met douchecabine, wastafel, badmeubel, designradiator en witgoedaansluitingen.

1e verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een bergkast. 

2e verdieping:
Bergzolder bereikbaar middels vlizo trap.

Tuin:
Omsloten tuin met terras, overkapping, garage en achterom.  
Garage met sectionaal poort, voorgelegen oprit en loopdeur naar de achtertuin.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas;
Deels voorzien van rolluiken; 
Airconditioning boven; 
Rustig gelegen en vrij uitzicht;
Cv-ketel eigendom;

Omgeving:
De wijk Kavinksbosch is landelijk gelegen en biedt hiermee een kindvriendelijke omgeving. Het centrum van Susteren, met een compleet en gevarieerd winkelaanbod, biedt veel voorzieningen en is op korte afstand bereikbaar. Bovendien biedt Susteren een NS-station en snelle verbindingen naar de A2.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken