Beschrijving

In een rustige straat is deze fraaie onder architectuur gebouwde vrijstaande woning gelegen. De woning kenmerkt zich door de goed ingedeelde en lichte ruimtes, is zeer ruim van opzet, goed onderhouden en stijlvol afgewerkt. 
Aan de achterzijde in de tuin is een dubbele garage gelegen. De dubbele garage met aparte entree is voorzien van een bovengelegen woning / studio met een eigen badkamer, toilet en voorzien van diverse dakramen. Daarmee is deze ruimte zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijf aan huis of dubbele bewoning.

Indeling

Begane grond
Overdekte entree, ruime hal met trapopgang naar de 1e verdieping, toilet en toegang naar de woonkamer. Royale, licht overgoten woonkamer met schuifpui naar terrasoverkapping en schuifpui vanwaar toegang naar het achtergelegen terras.
Op de begane grond is verder nog een studiekamer / slaapkamer / kantoor aanwezig. Gesloten moderne leefkeuken met hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met vaste kast, witgoedaansluitingen en deur met toegang naar de achtertuin. De begane grond is afgewerkt met marmer tegelvloer en deels voorzien van  vloerverwarming. 

Garage met extra’s;
Aan de achterzijde in de tuin is een dubbele garage gelegen. De dubbele garage met aparte entree is voorzien van een bovengelegen woning / studio met een eigen badkamer, separaat toilet en is voorzien van diverse dakramen. Daarmee is deze ruimte zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijf aan huis of dubbele bewoning. De garage is betegeld, voorzien van een dubbele sectionaal poort, licht en elektra. 
De oprit biedt ruimte voor meerdere auto's.

Tuin;
Grote aangelegde achtertuin met diverse terrassen, terrasoverkapping, tuinhuis, borders en gazon.

1e Verdieping;
Op de zeer ruime bovenverdieping bevinden zich de overloop met balkon aan de voorzijde, vijf slaapkamer en een badkamer. 
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, toilet en badmeubel met dubbele wastafel. 

2e verdieping;
Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken met veel opslagruimte.

Bijzonderheden

Verrassend ruime vrijstaand instapklare woning met luxe afwerking; 
Mogelijkheid tot wonen – werken aan huis, dubbele bewoning, levensloopbestendig wonen;
Ruim perceel; 
Gelegen in een rustige woonwijk; 
Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing; 
Rolluiken; 
Tuin met voldoende privacy; 
CV - ketel ( 1995 / eigendom). 

Omgeving: 
Dit object is grenzend aan het natuurgebied ''IJzerenbosch'' en “Slekkerhout”, gelegen aan een rustige straat. Diverse voorzieningen als winkels, openbaar vervoer en school zijn in de directe nabijheid. Uitvalswegen naar autosnelwegen richting Eindhoven en Maastricht zijn gemakkelijk en snel te bereiken.	

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken