Beschrijving

Dieteren is gelegen in de smalle Nederlandse strook die Zuid-Limburg met de rest van Nederland verbindt, de zogenaamde 'taille van Limburg'. In dit plaatsje is deze goed onderhouden vrijstaande woning gelegen. De woning met inpandige berging is ruim van opzet, gelegen op een ruim perceel van 640 m² met optimale privacy.

Indeling

Souterrain : 
Provisiekelder.   

Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met tegelvloer, meterkast , toilet , bergkast en trapopgang naar het souterrain en 1e verdieping. Vanuit de hal heb je tevens toegang naar de bijkeuken .  Grote L - vormige woonkamer met achtergelegen gesloten keuken vanwaar toegang naar de achtertuin met terrasoverkapping. De ruime keuken is voorzien van een moderne keukenopstelling met diverse apparatuur. 

Tuin: 
Geheel omsloten tuin met terras, overkapping, diverse borders, tuinhuis en separate achterom. 
Inpandig bereikbare garage met elektrische poort en voorgelegen oprit. 

Eerste verdieping: 
Overloop met muurkast, drie slaapkamers 
Betegelde badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel meubel. 
Technische ruimte met standplaats cv – installatie en wastafel. 

Tweede verdieping: 
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Bijzonderheden

Woning is voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbel glas ;  
Deels rolluiken; 
Cv—installatie ( NEFIT / eigendom ); 
Bij de bouw zijn degelijke materialen gebruikt en door de jaren heen is de woning netjes onderhouden echter de woning is ietwat gedateerd;

Algemeen : 
Dieteren ( Susteren )  heeft een uitstekend centrale ligging in de regio en verbindingswegen als N276 en autosnelweg A2 zijn zeer snel bereikbaar.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken