Beschrijving

Deze vrijstaande geschakelde levensloopbestendige woning is gelegen in het Heuvelland van Zuid Limburg. 
Sibbe is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg.

Indeling

Overdekte entree.
Ruime hal, meterkast, volledig betegeld modern toilet en toegang tot de woonkamer. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet en fonteintje. 
Aan de voorzijde gelegen halfopen keuken met moderne ruime keuken in hoekopstelling. 
De keuken is afgewerkt met een ruim aanrecht/ werkblad, veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde gelegen woonkamer met schuifpui vanwaar toegang naar de achtertuin en trapopgang naar de 1e verdieping. 
Vanuit de woonkamer kom je vervolgens in de gang aan de achterzijde vanwaar toegang naar de  beneden slaapkamer, de garage  en deur met toegang naar de achtertuin. Ruime slaapkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, tevens vanuit de slaapkamer toegang naar de moderne beneden badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien ruime inloopdouche, hangend closet en badmeubel met vaste wastafel.
De begane grond is geheel afgewerkt met een fraaie ( keramische ) tegelvloer en deels voorzien van vloerverwarming. 

Garage: 
Vanuit de gang is de garage inpandig bereikbaar. 
De garage is voorzien van een kantelpoort met loopdeur, witgoedaansluitingen, licht en elektra.

Tuin: 
Onderhoudsvriendelijke, beklinkerde patiotuin met diverse borders en zonnescherm. 

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar twee ruime slaapkamers. De verdieping met uitzondering van de badkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. De geheel betegelde 2e badkamer heeft een douchecabine, hangend closet en een vaste wastafel.
Berging met standplaats Cv – installatie en witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden

Deze levensloopbestendige woning is goed onderhouden; 
Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas; 
Onderhoudsvriendelijke tuin; 
Zonwering aan de achterzijde bij de woonkamer; 
Diverse rolluiken; 
Buitenschilderwerk ( 2021);
Mechanische afzuiging; 
CV - ketel ( Nefit / eigendom/ bouwjaar 2001.

Algemeen; 
Sibbe is behoort tot de gemeente Valkenburg met op fietsafstand diverse winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken