Wonen, werken en leven in Limburg

 

KenT Makelaars, uw makelaar in Limburg! 

KenT Makelaars heeft vestigingen in Sittard en Roermond. We werken met een klein, hecht team. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Al onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de regio Limburg, zijn servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de plaatselijke marktsituatie. Voor verkoop, verhuur, aankoop, taxatie en advies kunt u bij ons terecht. We maken graag persoonlijk kennis met u.

Vakkundig

Wilt u een oud huis met charmant karakter kopen of verkopen? Of juist een moderne woning? Als u samen met KenT uw woning (ver)koopt, weet u zeker dat u voor een partner kiest die begrijpt dat u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Precies volgens uw wensen.

Ervaring

Wij begeleiden klanten bij het kopen en verkopen van hun woning. Een track record waar we trots op zijn. Dat doen we met professionaliteit, passie en veel plezier: we zijn niet uw standaardmakelaar.

Persoonlijk

Persoonlijke contact, servicegerichtheid, flexibiliteit, specialistische afstemming van aanbod op de vraag van de klant. Dat zijn de eigenschappen die wij ons eigen hebben gemaakt. Wij gaan voor net dat beetje extra.

 Neem contact met ons op