KenT Makelaars, uw makelaar in Limburg!

Wonen, werken en leven in Limburg: daar zijn wij in gespecialiseerd. KenT Makelaars heeft vestigingen in Sittard en Roermond. We werken met een klein, hecht team, waarbij wij persoonlijk contact en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de regio Limburg, zijn servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de plaatselijke marktsituatie. U kunt bij ons terecht voor verkoop, verhuur, aankoop, taxatie en advies. We maken graag persoonlijk kennis met u.

Vakkundig

Wilt u een oud huis met charmant karakter kopen of verkopen? Of juist een moderne woning?(Ver)koop uw woning samen met KenT Makelaars, dan weet u zeker dat u voor een partner kiest die begrijpt dat u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Precies volgens uw wensen.

Ervaring

Wij begeleiden klanten bij het kopen en verkopen van hun woning. Een track record waar we trots op zijn. Dat doen we met professionaliteit, passie en veel plezier: we zijn niet uw standaardmakelaar.

Persoonlijk

Persoonlijke contact, servicegerichtheid, flexibiliteit, specialistische afstemming van aanbod op de vraag van de klant. Dat zijn dé eigenschappen die wij ons eigen hebben gemaakt. Wij gaan voor net dat beetje extra.

Neem contact met ons op