KenT Makelaars, uw makelaar in Limburg!

Wonen, werken en leven in Limburg: daar zijn wij in gespecialiseerd. KenT Makelaars heeft vestigingen in Sittard en Roermond. We werken met een klein, hecht team, waarbij wij persoonlijk contact en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Vakkundig

Bent u van plan om uw huis te verkopen of een huis te kopen? (Ver)koop uw woning samen met KenT Makelaars, dan weet u zeker dat u voor een partner kiest die begrijpt dat u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Precies volgens uw wensen. Patrick en Ralf hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak! 

Ervaring

Wij begeleiden klanten bij het kopen en verkopen van hun woning. Een trackrecord waar we trots op zijn. Dat doen we met professionaliteit, passie en veel plezier: we zijn niet uw standaardmakelaar. Qua ondersteuning staat Claudia voor iedereen klaar: ze is de ondersteunende kracht op kantoor voor alle voorkomende werkzaamheden. 

Persoonlijk

Persoonlijke contact, servicegerichtheid, flexibiliteit, specialistische afstemming van aanbod op de vraag van de klant. Dat zijn dé eigenschappen die wij ons eigen hebben gemaakt. Wij gaan voor net dat beetje extra. Zoals Claudia het omschrijft: 'we werken met precisie, geduld en een lach.' 

Maak kennis met het team 

 

"Vakkundig, betrouwbaar en persoonlijk: dat zijn dé trefwoorden die perfect aansluiten bij onze werkwijze. Door de kleine bedrijfsstructuur zijn we allen zeer nauw betrokken bij ons kantoor en de klant, waardoor wij garant kunnen staan voor een optimale persoonlijke service en een vakkundig advies."

KenT Makelaars scoort gemiddeld een 9+ op Funda

Dat maakt ons de nr. 1 makelaar in Limburg:

Goede lokale marktkennis
Deskundig en flexibel
Goede prijs/kwaliteit
Betrouwbaar
Professioneel en kundig

Neem contact met ons op