KenT Makelaars is het betrouwbare, Limburgse makelaarskantoor dat u verder helpt!

Zoekt u een erkend aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Sittard-Geleen-Born en omgeving? Kies dan voor KenT Makelaars, uw aankoop- en verkoopmakelaar in Midden- en Zuid-Limburg. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Wilt u een huis verkopen of kopen in de regio Sittard-Geleen, Born, Limbricht, Stein, Urmond, Guttecoven, Einighausen, Grevenbicht, Obbicht, Buchten, Holtum, Dieteren, Susteren, Nieuwstadt, Roosteren en omgeving? Goed idee, want een betrouwbare makelaar neemt u een hoop werk uit handen. De woningmarkt in de regio Sittard-Geleen-Born en omgeving is ons speelveld. In deze regio hebben wij in ruim 20 jaar gedegen kennis over de plaatselijke vastgoedmarkt en die van de omliggende regio opgebouwd. Dat helpt ons – en u – om een snelle aan- of verkoop te realiseren tegen de beste prijs.

Regio Sittard-Geleen en omgeving

Vanuit het mooie Sittard is KenT Makelaars al ruim twintig jaar actief in de regio Sittard-Geleen-Born en omgeving. Het kopen of verkopen van een woning in deze regio – of ergens anders in Limburg - is een grote stap in uw leven. De woningmarkt is continu in beweging, ook in Midden- en Zuid-Limburg. Indien u nu een woning koopt, is het aankoop -of verkoopproces niet meer te vergelijken met tien jaar geleden. Een ervaren en betrouwbare Limburgse makelaar helpt u verder. Dat zijn wij!

Neem contact met ons op Bekijk het aanbod aan woningen in de regio Sittard-Geleen.

Over KenT Makelaars

KenT Makelaars heeft vestigingen in Sittard en Roermond. We werken met een klein, hecht team. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Al onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de regio Limburg, zijn gecertificeerd, servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de plaatselijke marktsituatie. Voor verkoop, verhuur, aankoop, taxatie en advies kunt u bij ons terecht. We maken graag persoonlijk kennis met u.

Werkwijze

Wat kunt u verwachten? We begeleiden u tijdens uw zoektocht naar de perfecte woning of tijdens de verkoop van uw woning. Lees rustig verder over onze werkwijze op het gebied van verkoop, aankoopbegeleiding en taxatie. Of bekijk het aanbod aan woningen in deze regio!

Neem contact met ons op