Snel een taxatie nodig in Roermond en omstreken?

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Roermond en omstreken? Wilt u het taxatierapport graag binnen één week ontvangen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij KenT Makelaars bent u aan het juiste adres!

Een erkend taxateur in Roermond

Wij taxeren in heel regio Roermond en omstreken, o.a. Swalmen, Reuver, Belfeld, Herten, Echt, St-Joost, Maasbracht, St-Odieliënberg, Heel, Merum, Lerop en Maasniel. KenT Makelaars staat (ver)kopers van een huis in deze regio bij voor een kwalitatief hoogstaand gevalideerd taxatierapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd en voldoet aan de eisen van het NWWI. We maken gebruik van onze vak- en marktkennis, daarnaast staan kwaliteit, betrouwbaarheid en overleg bij ons voorop. En dat voor een vast all-inn tarief! 

Vraag een NWWI taxatierapport aan

NWWI -gevalideerd

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Onze taxatierapporten worden altijd opgemaakt door een erkend en gecertificeerd makelaar/ taxateur en volgens de normen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

NHG taxatie

Wie een hypotheek wil aanvragen, heeft een taxatierapport nodig. Om gebruik te maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) moet dat rapport aan bepaalde voorwaarden voldoen. Onze taxateurs zorgen voor een betrouwbaar rapport dat aan de laatste eisen voldoet. Het voordeel voor u? Een hypotheekverstrekker loopt door de NHG minder risico en biedt daarom vaak een flinke korting op de hypotheekrente: dat kan ú veel geld besparen. Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u vrijblijvend informatie over onze tarieven? 

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Roermond en omstreken? Wilt u het taxatierapport graag binnen één week ontvangen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij KenT Makelaars bent u aan het juiste adres!