Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Sittard-Geleen en omstreken?

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Sittard-Geleen en omstreken? Wilt u het taxatierapport graag binnen één week ontvangen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij KenT Makelaars bent u aan het juiste adres!

Wij taxeren in heel regio Sittard-Geleen en omstreken o.a. Born, Limbricht, Beek, Grevenbicht, Obbicht, Buchten, Holtum, Urmond, Stein, Born, Susteren, Nieuwstadt en Elsloo. KenT Makelaars staat (ver)kopers van een huis in deze regio bij voor een kwalitatief hoogstaand gevalideerdtaxatierapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd en voldoet aan de eisen van het NWWI. We maken gebruik van onze vak- en marktkennis, daarnaast staan kwaliteit, betrouwbaarheid en overleg bij ons voorop. En dat voor een vast all-inn tarief.

Binnen één week een erkend taxatierapport – in Sittard-Geleen

Wij plannen de taxatie snel in en verzamelen direct de gegevens die we van de woning nodig hebben. Na aanvraag van het taxatierapport van uw woning gaan we meteen aan de slag en laten we het rapport niet liggen. Uw taxatie is binnen een week gereed!

Vraag een NWWI taxatierapport aan

Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u meer informatie? Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op!

Neem contact met ons op

Taxaties in heel regio Sittard/Geleen

Naast de marktwaarde van een woning in de regio Sittard-Geleen, staat er in een taxatierapport ook andere informatie over de woning. Aspecten als soort, grootte en indeling van een woning, bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud komen in het rapport aan bod. Onze rapporten worden landelijk geaccepteerd door alle banken, rechtbanken en de Belastingdienst. Ook wanneer het gaat om het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Voor welke zaken heeft u een taxatierapport nodig?

  • (Ver)koop van een woning
  • Aanvraag/oversluiting van uw hypotheek
  • Verbouwingen

NWWI -gevalideerd

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Onze taxatierapporten worden altijd opgemaakt door een erkend en gecertificeerd makelaar/ taxateur en volgens de normen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen

NHG taxatie

Wie een hypotheek wil aanvragen, heeft een taxatierapport nodig. Om gebruik te maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) moet dat rapport aan bepaalde voorwaarden voldoen. Onze taxateurs zorgen voor een betrouwbaar rapport dat aan de laatste eisen voldoet. Het voordeel voor u? Een hypotheekverstrekker loopt door de NHG minder risico en biedt daarom vaak een flinke korting op de hypotheekrente: dat kan ú veel geld besparen. Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u vrijblijvend informatie over onze tarieven?

Neem contact met ons op