5 tips bij het vinden van een makelaar in Limburg

Enthousiast, nét een beetje extra geven en oplossingen en mogelijkheden zien: wij vinden dat een goede aankoop- of verkoopmakelaar betrokken en vriendelijk moet zijn. Maar op welke zaken moet u nog meer letten bij het vinden van een goede aankoop- of verkoopmakelaar in Limburg? 

1. Intuïtie

Luister goed naar uw gevoel. Wilt u een oud huis met charmant karakter kopen of verkopen in de regio Roermond of Sittard-Geleen? Of juist een moderne woning in een omliggend dorp? Als u samen met uw makelaar uw woning (ver)koopt, wilt u er zeker van zijn dat u voor een makelaar kiest die de markt op zijn duimpje kent en uw op de juiste manier helpt. Precies volgens úw wensen. KenT Makelaars is servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de plaatselijke marktsituatie. Ga op uw intuïtie af in het kennismakingsgesprek: dat doen wij ook!

2. Flexibiliteit

Is uw makelaar flexibel? Persoonlijke contact, servicegerichtheid, flexibiliteit, specialistische afstemming van aanbod op de vraag van de klant. Dat zijn de eigenschappen die wij ons eigen hebben gemaakt. Wij gaan voor net dat beetje extra. 

3. Mond-tot-mond

Wij vertrouwen 100% op de Funda Reviews die onze klanten over ons hebben achtergelaten. Van onze Limburgse klanten kregen wij een gemiddeld rapportcijfer van een 9: lees hier alle reviews! 

4. Communicatie

KenT Makelaars heeft vestigingen in Sittard en Roermond. We werken met een klein, hecht team. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. We staan dan ook altijd voor je klaar via telefoon, bij ons op kantoor, WhatsApp of e-mail. U kunt ons gemakkelijk bereiken!

5. Social media

Kijk of uw makelaar actief is op sociale media: Facebook. Facebook is een belangrijk kanaal voor de verkoop en aankoop van huizen. Spreekt het u aan wat u leest en ziet? Dan is de kans groot dat wij in real life ook een klik hebben!

KenT Makelaars: uw makelaar in Midden- en Zuid-Limburg!