KenT Werkt | Beschikbaar: kantoorruimte en/of werkplekken van alle gemakken voorzien!

Er is een nieuwe periode aangebroken om weer meer vanuit thuis te werken. Dat scheelt reistijd en files, maar het is soms niet ideaal met een druk huishouden om u heen. Heeft u behoefte om af en toe toch in de buurt te werken, maar niet thuis? Kortom, bent u op zoek naar een flexplek? KenT biedt flexibele werkplekken aan: juist nu in coronatijd!

Op zoek naar kwalitatieve kantoorruimte, goed gelegen en bereikbaar met auto en OV en ruime parkeerfaciliteiten in Sittard? Het kantoorpand van KenT Makelaars is een modern kantoorpand met excellente faciliteiten. Het opvallende kantoorgebouw van KenT Makelaars is van alle gemakken voorzien. Bent u op zoek naar een eigen kantoorruimte of een eigen werkplek? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Heeft u interesse in een flexplek of wilt u zich vestigen in een modern bedrijfverzamelpand van alle gemakken voorzien? Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Meer dan een werkplek! Parkeer uw auto voor de deur op een van de zes parkeerplaatsen, zet uw fiets op uw eigen binnenplaats, rijd binnen twee minuten op de A2 en vind op loopafstand het centrum en station van Sittard. De kantoorruimte is keurig afgewerkt, volledig ingericht, voorzien van vloerafwerking en systeemplafonds met armaturen. De vele raampartijen zorgen voor fijne daglichttoetreding en een ruimtelijke beleving.

Indeling & faciliteiten

High Speed internet / Wifi
24 uur toegang tot het gebouw
Gas / water / electra
Gesloten kastruimte / opslag
Gemeubileerd en gestoffeerd
Koffie en thee
Postverwerking
Postadres (vestigen van uw onderneming op locatie)
Printen
Eigen werkplek
Alarminstallatie
Maandelijks opzegbaar

Neem contact met ons op