Woning verkopen in Sittard of Roermond: GRATIS waardebepaling bij KenT Makelaars!

Wilt u snel ontdekken hoeveel uw huis waard is? Dat is vaak moeilijk te bepalen. Alleen door alles inzichtelijk te maken en met kennis van zaken lukt dit. De vakmensen van KenT Makelaars hebben verstand van zaken en dat maakt een groot verschil voor de uiteindelijke verkoopopbrengst van uw woning. Wij helpen u om op het juiste moment, de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis. Onafhankelijk, deskundig en vol ervaring.

Maak een afspraak voor een GRATIS waardebepaling

Geen kosten, wel duidelijkheid.

Één van onze gecertificeerde makelaars komt geheel vrijblijvend bij u langs om een GRATIS waardebepaling van uw woning te maken. Dat is geen volledig taxatierapport, maar het is wel erg waardevol om te weten binnen welk bereik uw woning in de huidige marktsituatie verkocht kan worden.

Gratis waardebepaling in regio Sittard/Geleen…

Wilt u uw huis verkopen? En bent u benieuwd naar de waarde van uw woning regio Sittard-Geleen en omstreken o.a. Born, Limbricht, Beek, Grevenbicht, Obbicht, Buchten, Holtum, Urmond, Stein, Born, Susteren, Nieuwstadt en Elsloo? KenT Makelaars staat voor u klaar!

…Of in Roermond!

Wilt u een afspraak maken voor een gratis waardebepaling in Roermond e.o.? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij KenT Makelaars bent u aan het juiste adres! Wij taxeren in heel regio Roermond en omstreken, o.a. Swalmen, Reuver, Belfeld, Herten, Echt, St-Joost, Maasbracht, St-Odieliënberg, Heel, Merum, Lerop en Maasniel.