Wilt u een taxatierapport laten maken?

Als u een woning aankoopt of uw hypotheek oversluit, dan heeft u in de meeste gevallen een taxatierapport nodig. Bij KenT Makelaars bent u aan het juiste adres!

Zoekt u een erkend taxateur in Sittard, Roermond of omstreken? Naast de marktwaarde van een woning, staat er in een taxatierapport ook andere informatie over de woning. Aspecten als soort woning, grootte, aard en indeling van een woning, bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud komen in het rapport aan bod. Onze rapporten worden landelijk geaccepteerd door alle banken, rechtbanken en de Belastingdienst. Ook wanneer het gaat om het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Wilt u meer weten over NWWI taxaties?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Onze taxatierapporten worden altijd opgemaakt door een erkend en gecertificeerd makelaar/ taxateur en volgens de normen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

NWWI taxatierapport in Sittard-Geleen

NWWI taxatierapport in Roermond

Wilt u meer weten over de Nationale Hypotheek Garantie?

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u tot wel honderden euro's per jaar. Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u vrijblijvend informatie over de NHG? We praten u graag bij!

Neem contact met ons op