Vind een verkoopmakelaar in Limburg

Wij vinden dat een goede verkoopmakelaar betrokken en vriendelijk moet zijn. Op welke zaken moet u letten bij het vinden van een goede verkoopmakelaar in Limburg?

 

Stel uzelf onderstaande vragen bij het verkopen van een huis: 

Heb ik een verkoopmakelaar nodig?

U kunt zelf uw woning verkopen, maar is dat verstandig?. U moet álles zelf regelen en uitzoeken: van het bepalen van een goede vraagprijs, het onderhandelen tot het opmaken van de koopakte. Niet alleen komt er juridische kennis bij kijken, maar het kost ook heel veel tijd. Een verkoopmakelaar heeft alle kennis en expertise in huis om jouw woning voor een goede prijs te verkopen. De kosten betalen zich ruimschoots terug. 

Wat is de courtage van een verkoopmakelaar en wat krijg ik ervoor?

Als u de verkoop van uw huis door een verkoopmakelaar laat regelen, worden er veel werkzaamheden uit handen genomen. Een verkoopmakelaar heeft marktkennis en ervaring: dat levert u veel voordelen op! Voor de diensten van een verkoopmakelaar betaalt u courtage. Bij KenT Makelaars komt u niet voor verrassingen te staan: in onze bemiddelingsopdracht leggen we exact uit hoe onze diensten werken. Heeft u vragen? Dan mag u natuurlijk altijd bellen! Wij bieden een gratis waardebepaling aan onze klanten aan: wilt u daar meer over weten? Klik dan op onderstaande button.